ANALIZOR DE IMUNOLOGIE VETERINARA CUBE-VET cu accesorii standard si printer extern Seiko + Kit start


Pret vechi: 18.499,99 Lei
12.999,99 Lei
Discount: 5.500,00 Lei (30%) - 30%
452
in stoc
+

Analizorul CUBE-VET permite o manipulare fără probleme, oferind rezultate în câteva minute la atingerea unui buton și este capabil să proceseze fiecare analiză veterinară Eurolyser.

Adauga la Favorite Compara
Cumpara acest produs si il poti primi Sambata, 22 Iunie

ANALIZOR DE IMUNOLOGIE VETERINARA CUBE-VET

Analizor CUBE-VET cu accesorii standard si printer extern Seiko + Kit start (doua pipete reglabile + 100 vârfuri + 3 cutii teste la alegere ) .

În plus, Analizorul CUBE-VET este capabil să sincronizeze și să transfere fără efort rezultatele testelor de la și către o varietate de sisteme (PC, LIMS, ...) și, prin urmare, este perfect pregătit pentru gestionarea modernă a datelor.

EVOS ( Eurolyser Veterinary Online Services) completează perfect caracteristicile de conectivitate ale Analizorului CUBE-VET. Rezultatele măsurătorilor sunt ușor de sincronizat cu propriile noastre servere, făcându-le accesibile de oriunde, rapide și sigure.

Analizorul CUBE-VET a fost proiectat pentru a nu necesita întreținere – nu necesită întreținere regulată. Instrumentul este calibrat din fabrică și are o procedură internă de autoverificare în timpul fiecărei măsurători pentru a se asigura că funcționează corect. Curba de calibrare, data de expirare sau valoarea limită pentru fiecare test sunt codificate pe cardul RFID furnizat cu fiecare kit de testare.

Analizorul CUBE-VET are software încorporat și noi versiuni sunt lansate gratuit atunci când sunt adăugate noi funcții (cum ar fi informații despre utilizatori noi, teste noi, limbi noi) sau îmbunătățiri ale funcționalității. Dacă doriți să utilizați noile funcții, tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația CUBE-VET. Procedura este la fel de simplă ca și actualizarea oricărei aplicații de pe un telefon Android: intrați online și apăsați „actualizare”.

Dacă intenționați să continuați să utilizați Analizorul CUBE-VET așa cum este și nu aveți nevoie de noi funcții, nu este nevoie să actualizați software-ul.

Noile actualizări de software sunt trimise automat pe tableta dumneavoastră CUBE-VET de îndată ce sunteți online (de exemplu, conectat la o rețea fără fir). Trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe afișaj.

Exteriorul instrumentului și al tabletei pot fi curățate folosind o cârpă fără scame umezită cu apă. Dacă este necesar, se poate folosi un detergent blând. Niciun lichid nu trebuie lăsat să curgă pe marginile afișajului, puțul de măsurare sau conectori. Nu folosiți solvenți organici sau substanțe corozive. Scurgerile de material potențial infecțios trebuie șterse imediat cu un șervețel absorbant de hârtie, iar zonele contaminate trebuie tamponate cu un dezinfectant standard sau alcool etilic 70%. Materialele utilizate pentru curățarea scurgerilor, inclusiv mănușile, trebuie eliminate ca deșeuri periculoase biologice

Portofoliu de teste:

cCRP; Progesteron Canin; Progesteron Bovin; Cortizol; Fructozamină; GLDH; Lactate; Lipaza; NH3 amoniac; Fenobarbital; SAA; SDMA; T4

Specificatii tehnice:

Analiză complet automatizată

Sistem de cartușe fiabil

Autotest QC integrat

Operare bazată pe aplicații Android

Introducere rapidă a datelor cu pictograme

Abilitatea de a conecta și transfera la un PC sau LIMS prin Bluetooth sau USB

Opțiune de știri și feedback prin apăsarea unui buton

Conexiune Bluetooth și USB

Curbă de calibrare prestabilită

Identifică data de expirare a lotului

Identifică numărul de teste rămase

Actualizări pentru procedurile de testare fără a fi necesară modificarea software-ului instrumentului

Greutate: 2,4 kg

Dimensiuni: 16 x 13 x 14,5 cm

Conform CE

Imprimanta de etichete Seiko SLP 650SE

Cititor de coduri

Produse asemanatoare