Despre Noi

Mobile Medical este un magazin online cu sediul in sectorul 2 din Bucuresti care se ocupa cu vanzarea de echipamente si consumabile medicale atat de uz uman cat si veterinar.

Consumabilele si echipamentele medicale sunt o necesitate pentru toate cabinetele medicale, umane sau veterinare, lucru care ne-a determinat sa deschidem un magazin online care sa acopere toate nevoile de aparatura, instrumentar sau consumabile.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru oameni si animalute sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Medical furnizorul sigur de echipamente si consumabile medicale. Echipa noastra care include medici dar si specialisti in vanzari, va sta la dispozitie pentru a se asigura ca veti avea parte de consultanta adecvata si veti alege exact produsele de care aveti nevoie.

Deoarece multe dintre produsele pe care le comercializam sunt indispensabile desfasurarii activitatii intr-un cabinet medical, magazinul online Mobile Medical ofera posibilitatea de a comanda oricand - 24h/24h, cu livrarea rapida a produselor, in decurs de 24-48h*.

In plus, aveti posibilitatea de a plati online si sigur cu card bancar, sau ramburs, in momentul livrarii.


Pentru intrebari si consultanta, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: office@mobilemedical.ro sau la nr de telefon: 0753.534.534.

*Timpul de livrare pentru produsele aflate in stoc.